Abdomen extra-plat

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Gata, am citit si revin. Prima veste buna de azi este ca dr mi-a dat liber la eliptica. Asa ca pot face cate 30-40 min, ca de obicei. Ma straduiesc sa fac de 3 ori pe saptamana, la sfatul lui Deus, ca sa fiu sigura ca nu abandonez dupa scurt timp

Deus, ziceai ca anul trecut erai umflatica. Ce ai facut diferit ca sa ajungi asa frumoasa acum?

Puskin, eu sunt de acord cu tine ca forma abdomenului depinde f mult de grasimea (mai degraba lipsa ei) de pe abdomen. Referitor la restul discutiei (respectiv cum ai ajuns tu acolo) ma abtin, stii bine.

Ciuf, bine ai venit si sper sa te tina motivarea cat mai mult si sa ne motivezi si pe noi.

Rivali/Deus, partea cu purtarea corsetului dupa nastere este controversata. Unii medici o recomanda, altti dimpotriva, spunand ca muschiul se leneveste...

Conchita, cum tratezi depresia? Si de unde stii ca e depresie?

Mindy, tu de ce esti depresata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puskin spune:

Carolinah,ce vroiam sa zic este ca nu exista slabire localizata, deci 500 de abdomene/zi nu vor duce la un abdomen plat.

Legat de dieta mea, sunt foarte putine persoane care ar putea sa inteleaga principiile si sa accepte ca nu e este asa de periculoasa sau de aiurea cum pare. Felul in care ai spus tu "cum ai ajuns tu acolo" suna mai degraba a ceva gen: ai luat Regenon/Xenical sau mai stiu eu ce. Si chiar nu e cazul...
Un lucru este clar insa: pana nu se scot din alimentatie zaharul, faina alba,alimentele procesate, alcoolul, etc, rezultatele se vor lasa mult asteptate. Mai ales dupa 30 de ani si 1-2 copii...

Mergi la inceput

Puskin: I agree.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Puskin, bine ai venit. Ce ai mancat tu azi? Sunt curioasa cum diversifici mancarea.
Carolinah, pune poze, mai, ca nu te cred.
Deus, ce pot face pentru talie? Sa o am mai bine definita?
Azi ma duc la sala si as vrea sa imi fac programul cat de cat.
Aseara m-am spurcat cu un mic paharel de mojito . Lunea si miercurea sunt zilele mele cele mai aglomerate. Si am zis sa imi mai descalcesc nervii, simteam o asa tensiune de imi plesnea capul. Si, normal, ca alcoolul nu face nici o branza. Ca pana la urma e o abureala ca iti revii dupa el, bla-bla-bla. Tine de pisic .
Dar ce vreau sa spun ca mai furai niste calorii care nu imi sunt de mare ajutor.
Si pe la vreo 10:30, ca ma innebuneste o insomnie de vreo 2 saptamani, am mancat un grapefruit.
Apropos de "vitamina soarelui". Daca lumea ar sta mai mult la soare si nu ar mai folosi crema solara, atunci 90% din po****tie nu ar avea deficienta de vit. D. Expunerea la soare ne ajuta organismul sa fabrice vit.D. Razele ultraviolete de la soare declanseaza sinteza vit. D in piele. Asa ca daca le blocam cu crema, adio vit. D.
Hai ca fug ca am sedinta cu educatoarele lui Mamzel.
Sau, fetelor, daca stiti voi ceva exercitii pentru talie, postati-le aici, va rog.

Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea

Mergi la inceput

Ciuf, diversificarea o fac zi de zi, mai putin in timpul aceleasi zile. Uite ce am mancat pana acum:

07.30 - 40g feta de capra, 6 ridichi, 200g iaurt, 20g seminte de in
11.30 - 40g carne de strut, 2 morcovi, 20g alune de padure
14.30 - 65g carne de strut, 100g spanac crud, 100g rosii cherry, 1 lingura ulei, zeama de lamaie
16.30 - 80g sardine in ulei, 2 morcovi

Voi mai manca diseara, nu m-am hotarat inca ce. Probabil niste somon/creveti cu fasole verde/dovlecei. Ma hotarasc cand ajung acasa.

Ca sa ai talia definita trebuie sa diminuezi stratul de grasime de pe corp, deci sa slabesti. Sau cu cutitul, dar nu cred ca asta iti doresti .

Edit: am modificat prima fraza, era putin neclar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns turturica spune:

Fetelor, ma primiti si pe mine in clubul vostru? Ca nu se mai poate, in fiecare zi ma uit in oglinda, imi vad burta si imi zic ca gata, de azi o sa fiu disciplinata, n-o sa mai maninc ciocolata, o sa fac abdomene cind ma lasa cupilul, iar dupa-masa cine sta cu bucata de ciucalata in mina citind pe laptop? Moi.

Am ajuns intr-o stare proasta si simt ca singura nu reusesc sa ma disciplinez, asa ca sper ca daca marturisesc si altora ce prostii fac sa-mi vie mintea la cap
Eu n-as vrea sa slabesc decit vreo 3-4 kg, desi am 55 de kile la piticimea de 1.58m, dar as fi multumita daca as ajunge la 51-52. Problema e ca inca alaptez si din cauza asta maninc tot felul de prostii motivind ca neaparat am nevoie de ciocolata asta ca sa fac lapte.
Sport fac alandala, asta din cauza ca ma impart intre job si copil, asa ca mai merg citeodata la sala cind vine barbatul mai devreme de la birou ca sa ajung sa fac 30 de minte de sport, sa ma dusez si sa ajung inapoi acasa la ora de culcare si alaptare a Marei.

In concluzie, ca-mi dau seama ca-s haotica, as vrea sa slabesc vreo 3-4 kg, sa scap de burta asta ingrozitoare care ma deprima si sa imi tonifiez bratele, ca mi-e jena sa port tricouri sau camasi cu mineca scurta, aripioarele de la brate arata rau de tot.
Pentru alaptatoare ce recomandati?

Mami de Mara (19.08.2008)

Mergi la inceput

Vezi, Ruxi, de aia ziceam eu ca mai departe nu comentez

Mergi la inceput

Turturica, bine ai venit!

Pt lapte ai nevoie de muuulta apa si hrana bogata in vitamine si minerale, nu de ciocolata/prajituri/paine etc. Dimpotriva, ciocolata dauneaza copilului ca-l agita inutil. Si eu cred ca la 8 luni cat are copilul acum isi ia o gramada de lucruri din ce mamanca in rest, asa ca hrana ta chiar nu are de ce sa mai fie asa consistenta caloric, cat f calitativa.

ce am facut eu cand eram in situatie similara cu a ta (am alaptat pana la 9, resp 10 luni): am tinut un regim decent: carne slaba la gratar, legume, fructe, lactate slabe, migdale crude, putina paine neagra si orez integral/Basmati sau paste integrale sau cartofi - insa, repet, putin, ca mie-mi plac la nebunie carbohidratii si daca ii tai de tot dau iama in ei rau de tot pana la urma. Su muuuuuuuuuuulta apa, mult de tot, sa tina de foame si sa intretina laptele. Si sigur ca mi-a mai fost si foame, insa copiii au crescut frumosi si sanatosi si fara carente.

Si pt tonifierea burtii am facut Pilates (20 min acasa) si un program pt tot corpul (tot acasa) si am fost OK.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carolinah

Caro

Poti fi mai explicita? Ca n-am priceput...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui puskin

Citat:
citat din mesajul lui carolinah

Poti fi mai explicita? Ca n-am priceput...

Nu, imi pare rau, doar ma uitam la meniul tau si nu vreau sa prelungesc aici o discutie pe care am mai avut-o cu alta ocazie, pe un alt subiect

Mergi la inceput